o autoru
teikstovi od nemila do nedraga skoro sve o istorijskoj poviesti Rvacke orjemtacije lajf in d kauntri end eraund gole golcate veze i pozmanstva kud koji mili moji doma / početna

16/02/2006
Rekel sam vam da jebilo ludilo na valentinovo. Daklem 14.02. osnovan je OK Kapela. Sve im najbolje želimo. A u rubrici vjerovali ili ne primjetite da je i Gjuro nekaj napisal i ojebnovil bLinkove. Iz pouzdanih izvora doznajemo i da je napravil par treninga. Bez brige samo par. Točka.

 

 

15/02/2006
My bloody valentine. Krvavo valentinovo u punom smislu. Ludi dan jučer. Prvo je Alkić zaštopal jednjak. Ozbirom da kojni nemaju tehničkih mogućnosti za povračanje bilo je veselja sa sondama, sedativima, krvi ritanjem i sl. Ondak je Perek najebal na treningu. Poskliznul se i opal na ledu. Rasječeno/razrezano koljeno i opet puno krvi. Malo je meso visilo na koži. Sedam šavova u Vinogradskoj i prognoza 3 do 6 tjedana out. Sutra bu se znalo nekaj više ali jebitno da niš ni puklo i da su ligamenti i tetive ostali u komadu. Nit meni a još je manje Pereku jasno kak i zakaj se i na kaj tak zrezal. A još je i nastavil bežati neko vreme (kao nije niš samo malo koljeno boli) sve dok onaj osjećaj topline nije preplavil i natopil cijelu potkoljenicu. I ondak je još i Ivek navečer medaljiral. Ludi dan jučer.

 

 

13/02/2006
Grozni mi se plakal na ramenu prošli tjedan da kak nisam njega spomenul a raspisal se sve u šesnajst. Ma pratim ja njega ali mislil sam na bežanje a ne postanje. Kad smo kod bežanja sprint u Opatiji bu izvrsna prilika za recnut one najbolše. Još buju uvijek u punom zimskom treningu i tak nekaj kratko i brzo ne bum im baš od noge. Čul sam najave za Peru i bLinkera, obzirom na orgazmizatora sigurno bu i Špek tam. Daklem najbolši, sve junak do junaka. Prilika za mlade i nadobudne za pokoji skalp. Sizn počne rano, ali prave stvari bute morali počekati. Sa dobrim planiranjem forme možete ufatiti džek pot sa pet trka u tri tjedna krajem travnja i početkom svibnja. Isto tak krajem rujna i početkom listopada tri dobra vikenada za redom i eto vas na Olimpu. Kad smo već imeđ dve olimpijade trenutno.
Ak mislite da mi orijemtacionisti jemamo neke razilazdbe u pogledu a u svezi glede našoga sporta gadno se varate. Naprimjer u konjizmu (sjel mi je Grozni) se dijeliju državni nofci za poticaj u uzgoju (svim noseećim kobilama). Ali vas moraju kontat u tamo neku udrugu. Pa se desi da u jednoj godini nitko iz cijelcate Rvacke nema kolibu za rasplod. Osim stanovitog gospodina koji ih ima prek dvajst. Il' recimo svi konji sa sasvim neodređenog 'ipodroma moraju dat svoje pedigreje (a kod njih je to opak sport) u jednu torbu. I onda se ta torba iste noći misterijozno ukrade. Eto odjednom novih rasnijeh kojna po svukud. Il' recimo vaš pastuh nit sunca nit kobile ni videl par let. A njegove ždrebadi okolo ko ... ko ... recimo sjena. Otkud. Po noći dok vi i čuvar 'ipodroma spite vaš junak samostalno otvara vrata boksa sa vanjske strane, zubima, ode do kobile, otvori njena vrata (to je već laganica), otpelja je u šetnjicu. Znate ono: Horacija vidiš li ti mjesec ... Ojebavi stvar, zaključa vrata za sobom a vi se pitate ujutro otkud mu taj smješak na licu i pljuga u žvalama. I onda se neki žifciraju i grebeju oko kakve HSOT fotelje. E jesmo amateri.

 

 

10/02/2006
Jedna mala sitniminimica koju zavidim našoj zlatnoj mladeži je lakoća treniranja. Sa dvajst mi jebil puno veći problem neotić na trening neg suprotno. U pravilu sam bežal više od planiranog, po svim vremenalijama, z guštom i željom. Danas kad izlaziš psihički i fizički iscjeđen iz firme, sa hrpom obaveza doma, fušem koji vrišti za završavanjem, tijelom punim ožiljaka, stvar odlaska na planski i redoviti trening je stvar psihe. Fakni' psiha i niš više. Moram zdržati zimski trening još dva tjedna i vikend. A trenutno sam malo v krizi. Umoran, zakiseljen, crknut, smrznut. Down. I omdak mi jučer jebilo skroz neugodno otić bežat po onoj sparini. Utorak -12, četvrtak +10. Razveselilo me ljepo vrjeme prek dana. U smiraj sam otišel z Tenchislavom v Maksimir. Tam sam prvo ustanovil da je na križanju Petrove i Bukovačke kružni tok. Dugo več nis bil u Maksiću. Malo z Tenchi, malo sam i eto ga dobra bežanija. Cenera za 45 a drugi petak za dvajst. Poslje još i prvi fartlek ove zime i to uzbrdo i soma za oko tri tridest za kraj. Izumroh sretan. A i dosita smo se napričali. Drugi vikenad se morti zaletimo u Štajersku kod Herwiga.
Za Lipicu imam slobodno mjesto v autu.
Baj d vej. A kaj bumo sa registarcijom natjecatelja. Prva Kup trka je za dva tjedna i dva dana. Prijave do dva tjedna manje jedan dan. Kaj treba za registraciju? Kaj sa lječničkim? Kome potvrde, kod koga se registrirati? Kaj ak se nekome nekaj desi? Recimo u Opatiji neko podleti u auto ili padne u more i pobere recimo upalu pluća? Ili se smandrlja niz stepenice u Samoboru? Ili se spizdi biciklom prek kakvoga panja? Ko bu odgovoran? Ukoliko se ne varam za trke pod kapom Saveza odgovoran je Savez, odnosno odgovorna osoba ili IO na čelu sa Precednikom. Nešto mi neka busanja u prsa dolaze u sjećanje. Sve mi se čini da bu sve skup nekak malo zbrda zdola ove godine. Inače, neslužbeno sam doznal da baš i nebu love za repku ove godine prek HPSa. A ozbirom da još uvijek postojimo sam v našim orijemtacijskim glavicama možemo/smijemo li računati na potporu HOO? S druge strane Precednik je dobil mandat da popriča z HPSom. Morti on nekaj sčendža. Kod promjene natjecanja spominjani su i neki koeficijenti. Poslje sam se sjetil bežanije nedeljom na Sljeme. Ak buju djelili koeficijente po takvom nekakvom ključu (a ima naznaka) ondak bumo skoro dobili da bu klinac, koji dojde sam na trke i odbeži svojih 1,5 do max 3 km, vredil više od bLinkera il Kumeka. A taman bu negdi u rangu sa ekipom hokejaša koji se neusude prejti na sprovod na Mirogoj jer se bojiju da buju ih odmah tam i ostavili. Jer im je ijonak vreme. Vidli bumo jel poznaju piramidu i dal imaju veze sa sportom il su samo vulgaris planinorci od kojih su tak navrat nanos pobegli.

 

 

06/02/2006
Proradile su privremene stranice Saveza a time i cijeli kofer informacija. Bacite pogled na zapišnik prvog sastanka Izvršnog Odbora. Ukoliko ste srednjoškolac (velika većina) sa solidnim znanjem engleskog (ko bu vas provjeril?), lupkate po tastaturi i još ste k tome orijemtirac, otvorena su vam vrata svih natječaja za funkcije u savezu. Kad odrastete a želite biti direktor, v.d. tajnik, blagajnik, ili morti znak Saveza, javite se na natječaj. No, budimo ozjebiljni, sve su mjesta/pozicije/stolice na kojima bu trebalo puno raditi. Nije mi jasno čemu natječaj za vEdE tajnika. Natječaj delaš za tajnika a vEdE postavljaš/imenuješ sve dok ne izabereš tajnika natječajem ili bilo čim drugim. To je osnova onog vEdE (v.d.=vršilac dužnosti). Al dobro, opet cjepidlačim. Čeka nas i promjena sustava natjecanja. U pojedninačnom dijelu zasad sam skužil da buju samo mijenjali nazive disciplina. A po čemu buju mijenjali kad još službeno nit ne postoje stari nazivi. O načinu izlučivanja najboljih zasad nit riječi. Tragove predloga još nismo videli da su spomenuli. Nekakva simulacija novog, starog, uzrokovane promijene, i slično zasad nula bodova. Za ekipno bumo morti dobili upotrebu koeficijenata (?!?). Sljedeći sastanak IO bu drugi petak 17. u 17. Dođite i vidite. Tad bi trebali potpuno riješiti sustav natjecanja i to O-svijetu objaviti. Jer bu do prijava prve trke manje od tjedan dana. Ak se rimembam (ispravite me) po zakonu o sportu sustav natjecanja možeš mijenjati tek za sljedeću a ne nastupajuću sezonu. Ali sva sreća mi se tek osnovali pa nema frke. Da, a Pravilnik za natjecanja? Mislim na temelju čega bumo se natjecali? Oćemo li imat kontrolore u dveiljade i šestoj ili bumo bez njih? I mnoga druga pitanja na koja trenutno nema odgovora pa čemu ih postavljati kad je već i ovo previše. E, a sukob interesa?
Lino se ponovo trgnul sa pejdžama. Odica je bežal kod Herwiga. Perek i ja smo lagano krepnuli na dvadesetki po šumi v nedelju v Jaski. Ostali nit pišaju nit se javljaju.

 

 

03/02/2006
Kak se bliži proljeće i broj posjeta je veći. Budite se. Faking me žifcira ovo fakning neZdravstvo i njegov ministar neživota (oće reć smrti) Andrija. Pojavila se neka bezvezarija na nogi. Treći put u godinu i pol. I odlučih otić do doktorice po neku fakin' maščobu. Čekanje, ulaz, bla bla s doktoricom, savjet, recepat, dvaest ćuna. Koji k dvaest? Ljepo, veli švestra, cenera za recepat i cenera za ispisivanje recepata (iliti pregled). Izlaz, ljevi žmigavac, bLjekarna, izvolte recepat, fala, molim dvaest ćuna. PM. Oprostite a tkoliko je samo maščoba bez recepata. Pedestri ćune (53,00 kn). Daklem pol vure vožnje autom plus vura i pol čekanje plus dvaest ćuna plus dvaest ćuna. Više od usputnog skretanja u bLjekarnu i keširanja pedestri ćune. Usput sam psoval da kaj sam si bil ljen produžit boračko oslobođenje od svih tih participirajućih gluposti. Nije to niš. Kak mi je ženina svekrva ne baš najbolje sa zdravljem morala je na jesen na operaciju sa ful narkozom. Par crtica našoga neZdravstva koliko su jebili fenomenalni. Prva: gospođo kad dolazite na operaciju donesite svoje ljekove sa sobom jer mi ih nemamo a bez toga vas nemožemo operirati. Druga (nakon operacije): gospođo nazovite muža kad dolazi da vam donese jastuk jer mi ga nemamo. A još da mi teta (daklem sestra joj) nije radiolog u istoj bolnici? I onda se ja čudim kad jedna znanica veli da više uopće ne uplaćuje za zdravstvo državi već sve u privatno zdravstveno osiguranje. Država.
Ispucah se. Ovaj tjedan dižem kilometražu (koji smjeh) i ne pretjerujem s ganjanjem. Laganini. Prošlih par tjedana jebilo naporno. Malo odmora prije zadnjih zimskih napora. Normežani su se javili za svjecko za par leta u Trondheimu. Eto i male kurtice na tu temu u .

 

 

31/01/2006
Dok čekamo prve službene vijesti sa prvog sastanka Izvršnog odbora možemo primjetiti izvrstan odabir nekih članova našoga radnoga tijela. Nenadu Lovrecu jebilo važnije odbežati trening na Sljeme. I to u sezoni treninga. Kaj bu tek bilo dok su trke. Tolko o predlogu kluba i izboru skupštine. A još nismo ni počeli. Dogovoren je, kažu i predlog kalendara. Neslužbeno je i da je Damir ostal u fotelji direktora repke. To je dobro za sve sa reprezentativnim ambicijama da znate di ste i na čemu ste. Kontinuitet. Tri dana prije prvog sastanka IO ste mogli saznati da bu prva trka u sezoni u Opatiji by Ris i da se bu bodovala za Sprint Kup 'Rvacke. Iz pozdanih izvora diplomacke službe u Vatikanu doznajemo da Kapelaši uskoro postaju OKovci. To vam je valjda dost od njuza. Tempričr se povratila u nekakvu normalu, snjega sve manje. Pogledah neki dan u nebo a kad tamo, SUPovi i dalje lete. Vrebaju.

 

 

27/01/2006
Popustila sparina. Ujutro se dignem a vani skoro pa fino toplo. Minus cener. U gradu milina. I ne pomišljam stavit kapu na vuha. Gadna je ova današnja omladina. Ima ih i pristojnih i dobro odgojenih ili bezobraznih. Kak se zeme. Kad vam de'ca počnu ustupat mjesto u tramvaju, .... e to je gadno. Ne znam jel mi je pogled bil ubitačan u ranu zoru or what? Ali u ponedeljak ujutro ulazim u tramvaj, popunjenost 50%, bakica se diže i izlazi, ulazim i bacam pogled na još toplu i zagrijanu stolicu, klinac stoji kraj nje, krene se sjest, vidi mene i uljudno odustane prepustivši mi stolac. Nisam znal jel da ga psujem (balavac jedan bezobrazni) il da mu velim fala. Samo kimnuh. A bil sam friško obrijan, kosa oprana i podšišana. Opet bu me Danči zajebavala da sam deda.
Jučer smo se Perek i ja malo smrzli. Ubila nas zmrzlina. Ista bežanija ko prošli tjedan. Tam minutu brže, nazaj fifti sekndc sporije. Oba. Oba smo imali probleme s želucom na povratku. Hladilo i rashladilo ga. Moral sam na kraju obuć šuškavac jer je postalo gadno ladno za želudac. Sam za želudac. A vani minusi i mrkli mrak. Dok sam bežal sjetil sam se našoga nenadmašnoga Nenada. Osim kaj je poznat po svim mogućim i nemogućim načinima da uz manje treniranja dojde do boljoga rizalaca Neno je i poznat kao izumitelj. Nema osobe u Hrvatskoj malosportskoj sceni koja ima tolko sitnih izuma koji nekad nekome u nečemu na neki način olakšavaju život. Isto tako nema osobe u Hrvatskoj malosportskoj sceni koja se u početku bavljenja svojim sportom nije susrela sa prvakom Hrvatske u orijentaciji. Nenadom. Uglavnom kad sam u svojim vrlo mlajšim danima išel neko vrijeme z Nenadom i Ojgenom (Krajcarom) na Sljeme naš je izumitelj prije rečeni problem riješaval prvo sa novinama na trbuhu, pa plastičnom folijom pa kombinacijom. Danas, siguran sam, koristi neki sofisticiran materijal za tu namjenu (alufoliju?).
V nedelju je kineska nova godina. Ozbirom da mi je frau čajldhudom sa Kajzerice iz pouzdanih izvora doznajem da bu v nedelju bila prva kineska procesija povodom Čajniz Hepi Nju Jahre. Znate ono sa zmajovima, prskalicama, praskalicama, raznim živim bojama, bubnjovima, kineskom klopom. Vredi videti. Nije mi jasno kak to misle izvesti po ovoj zimi ali vele da ih je sad dost za pokazivanje tradicije i im zima nije bitna. Vil si.
Slovenci izbacili kalendar. Ak sam dobro zbrojal na kalendaru su 43 natjecanja a sami Slovenci organizirali buju 41 natjecanje. Dana natjecanja je skoro 2 mjeseca. Sve moguće i nemoguće discipline su nutra. Primjetite da štafetno bežiju u Italiji, tjedan prije Alpe Adrija.
Ko od vas zna da smo u neko doba išli na par trka u Šibenik. To jebilo davne osamdes' treće i 84. Naravski pogled na istorijsko čoše. Za kraj razmislite kaj je to ratt (eng). Svi znamo da je prevod štakor. Ali što je ustvari ratt.

 

 

24/01/2006
Serveri proradili nakon cen dejs. Nadam se da bu sad s'e po starem.

 

 

23/01/2006
Dok oni tam srediju svoje friške i preseljene servere ja pišem na suho. I nije nekaj moram vam priznati. Al bolje tak neg da pozabim. Prošli ponedeljak išel sam sa susedom u šoping tenisica za bežaniju. Odlučil je ozbiljno prestat smrdit (kadit), pa je zaključil da bu mu bežanje po zimi i oštrom zraku najlakše zgadilo cigaretu. Zanimljiva i nadasve pohvaljiva taktika. A kad sam već bil tam zel sam i sebi jedan par za bežaniju po šumi. Ljepe, ne preveć lahke, sa reljefnim džonom. Kakve ih volim. Ne bi to bilo niš osobito da mi to nije nakon 4 jahre prvi put da imam 2 (dva) para tenisica za bežaniju. Al sam ambicijozan. Prekrasan dan v subotu jebil ko stvoren da ih propeljam uru u zalazak sunca po mokorom snjegu i blatnim vododerinama.
Po Juropi i Svjetu se sve više vode revolucije orijemtacista protivu ijoefove kontracepcije svjecke orijemtacije. Natjecatelji bi šumu i klasiku, teške staze a foteljaši bi parkiće, stazice, velike sponzore, teveliziju i sl. Sam da im guza vidi Ženevu (čitaj Olimpijski komitet i pripadajući komoditet). Ko bu odnjel zmagu u takvom odnosu snaga znamo. Zadnje crtice na temu, naravski kod Giovannija. U istom svjetlu sam zaključil da od 5 wre-a koji su mi u okolini i na koje mislim ić na proljeće ima 3 sprinta i po 1 šort i long. Rajše bi ombrnuto sa 1 sprintom.

 

 

20/01/2006
Uskoro bu i Herwigova liga postala trčljiva. Dok se to desi najte pozabit poslat prijave za prve proljetne trke u Ajdovščini i Lipici. Dobra organizacija i ponešto konjukerncije mogli (može a i ne mora) bi vam dati smjernice kaj se bu dogajalo z vašimi rizalaci tijekom godine. Nakon toga reprezentativci (ili oni koji misle da to jesu) buju vjerojatno krenuli put Danske. Tu već vidimo koliko posla čeka naš Izvršni odbor. Treba donjeti/usvojiti kalendar natjecanja, pravilnike, reprezentaciju, registraciju, prezentaciju, itd. Pitanje je dal će IO, za početak, samo preuzeti naslijeđeno od Komisije ili će i malo revidirati ili buju išli skroz od nule. Za bilo koju varijantu baš i nemaju vremena. Nadam se da neki članovi IO i njihovi klubovi tkoji su ih kandidirali znaju koliko posla ima oko svega. Jer niš ne bu palo s neba. Sve treba(ju) sam(i) napraviti. A to su ipak stolci a ne fotelje.
Žifciraju me zadnje vreme dečki sa servera. Malo malo nemrem se aploudati. Pa sam onda danas našel stvari od petka a utorak koji je visil 3 dana više se ne vidi. Grrrrr. A još sam im dvojicu frendova navukel. Grrrrr.
Jučer konačno malo sunca na treningu. Perek i ja smo išli 12 po cesti. Šest tam i nazad. Nekaj malo uspona i nispona i tam i nazaj. Ukupno fiftivan minic. Višemanje gore za 28 i višemanje dole za 23. Već sam se zabrinul da mi ne valja poso ali me ovo jučer razveselilo. Zadnjih 5 za devetnajst minic je pristojno. Znam da to i nije neka brzina ali mene to sa mojim zdravstvenim kartonom prilično veseli. Ima nade da bum ostvaril zacrtano.

 

 

17/01/2006
Kaj niko nije skužil da dva tjedna pišam krivu godinu na datumima? Vikenad hladan i treningima uspješan. Osvježenje jebilo bežanija sa Tenchislavom u subotu po šumi. Snjeg propadajući a konačno i ja od netkoga brži na treningu. Usput je Tenchi pronašla jednu jazbinu od nekoliko preostalih malih endemskih vukomeričkih medveda. U subotu sam dopeljal doma i ukućno medjunožno guralo. V nedelju popodne odma ekšn. S'edneš, ubaciš u brzinu i vozi miško. Knjigu u ruke i trening je učas gotov. Dobra rekreacija. U istorijsko čoše ima jedna stara kurtica. Ček it aut.

 

 

13/01/2006
Vani malo popustila sparina. Konačno prave zimske temperature. Počel sam se dost toplo oblačiti i bome mi pomaže. Jučer sam moral sam obavit bežaniju jer mi je Perek imal TeZeVe nezgodu na radu. Opet je počel zajebušavati. Počel sam pomalo produživati treninge nebih li dofatijo željenu kilometražu. Jučer sam išel dvanajst od toga cenera u tempu. Na kraju sam zadnja dva uspel ić ko Smoto neki dan. Treba je pofaliti. Išla mala na cenera 40:28. Veli da su joj malo više upisali neg je trebalo ali i ozbirom da je staza malo krajša ipak je tu cener za ispod 42. Perek i ja smo zaključili da to ovog trena nemremo. Pa malo razmislili ipak je to Smoto i na kraju zaključili da je to još uvijek malo prebrzo za nas. Starac i more. Nego, stiže mi novi kojn u štalu. Sobnomedjunožnoguralo stiže za vikenad. Mogel bum ostati na 4 bežanije tjedno a napraviti još sat do dva laganoga treninga bez da oblačim petu u nekaj stežuće. Szuper for maj bodi. U mom kraju ima nekaj više snjega neg na Starči. I sad je trenutno zipan (stješnjen) te se propada kroz njega totalno nekontrolirano. Svaki neki korak roknete dvajst centi i noga vam ostane nazaj. Grejt. Našel sam dve karte crnojebele iz pretprošlog desetljeća sa trkama koje je Čedo origazmiziral v šumi u tkojoj bežim zadnje vrijeme. Drugi tjedan bu v Istorijskom čošetu. Za vikenad bu moguće kakšna ekipica na bežaniji pri meni. Suho i ljepo vrijeme nam se smješi. Zubato.

 

 

09/01/2006
I prvo držanje karte u Dveiljadešestoj smo ojebavili. Fala Samogorcima. Skupila se mala ali odabrana ekipa. Sve junak do junaka. NjoFra, Danči, Luka, Subi, Pongići, Tot, Pero, Edi, Eva, Špek, Matija, Tome, i drugi. Ups, da da, čak i član IO našoga novoga Saveza. Sad valjda ima ausvajs. Vrjeme ljepo, ladno, malo vjetrovito a pod mokar i sklizak. Za početak sam si odbežal cenera pa omdak još 5 Totovih. Staza je, lepo vidite, niš posebno ali bitno da se beži i da su se dečki potrudili. Na samom početku sam uletil u nečije tragove koji su mi se kasnije cjelo vrijeme motali pod nogama. Kolko sam ih god izbjegaval nekak sam uvjek završil na njima. Malo frustrirajuće ali bar se dalo videti kak tragovi dišeju, di bežiju a di hodaju. Na drugoj sam se setil Prvenstva Juge od prije 10-12 let na Avali. Kad su neki Mahimirci (Dunja, Gjuro il' Deda) naletili na 3. KTici na postavljača sa prvih 5 KTica, poštancali i ošli dalje. Tako ja najdoh Pongija na drugoj i omdak mu postavih tretju da se ne živcijera. Tragovi tkoji su me pratili od početka nisu jebili na tretjoj. Na ostalima jesu. Poslje sam se mučil sa svojim ravnim gjonovima od vulgaris Njubalansica. Bil sam ljen mučiti petu i gležanj. Na šestoj me stigel Pero. Pa smo išli skup dok se nismo popeli na greben. Tam sam ja odlučil probati ubežati prije njega. I uspel. A jadni Perek. Ni bežal dva tjedna. Strefila ga (pičja) gripa. Na kraju znam da je Odica išel 42, Perek 45, a ja 46. Za ostale nemam pojma jel Nidžo nije vodil neku pretjeranu evidenciju a ja baš nis pital. I da, mnogo ljepo jebilo vidjeti Evicu da beži. Nadam sa sam prvi od mnogih treninga ove i drugih jahra.

 

 

07/01/2006
Eto me opet u sedlu. SRETNA NOVA svima a ne samo meni. Nakon četiri dana na Sljemenu eto me opet u civilizejšn. Civilizejšn, ehmmm ... Ono gore je ipak puno ljepša uljudba. Rekli bi neki novoRvati.
Kao prvo hvala svim orijemtircima tkoji su radili ovijeh dana da bi omogućili Pavleku i ekipi da ih gleda tolika masa ljudi. Pohvala svima tkoji su se smrzavali i preznojavali jedan, dva, tri, četiri dana. Pokude orgazmizatoru na opremi. Ak su silne tatine kćeri i razni fifeki i fifice mogli dobiti ski odijela mogli su i nama dati nekaj korisnoga za rad na toj zimi. Mislim kad već troše tolke nofce na razno razne gluposti. Bumo vidli za drugu jahru. I bravo Jana.
Zutra Nidžo (Mrtvi) orgazmizira trenining kod Lovačkog doma na Starči. U cenera. Čul sam glasine tak da vam nemrem reć niš detalja osim da sam se prijavil i da bu oko 5 km. To je mislim prva O u ovijem krajovima u Tutauzndsiks.
Cvaj tjedna nisam bil na netu. Kvik luk mi veli da se niš jebitnoga zgodilo u taj cajt. Uglavnom svi spiju. Nadam se da to i nije tak sa bežanijom. Ja sam uspel sve svoje planirane bežanije odraditi. Čak i ovaj tjedan. Najljepši trening jebil prvoga dana godine. "Skužil" sam da neko jebil tak dobar pa mi je pol metra snjega fino skinul sa makadama do Gudcih. Moje trenutno omiljene staze. Da ne dužim (ko što sam namjeravo), nakon 100 metri ralica stala a ja nastavil pol vure probijanja kroz pol metra snjega. Butine bolile, nizbrdo bilo uzbrdo, znoj tekao u potokima. Al jebilo dobro.

 

 

> PAZI TRKA <
Herwigpozimi
Opatija sprint
OO spring
Lipica open

> SRETAN ROČKAS <
14.02. Sandra Stinčić
15.02. Ivona Lenkert
16.02. Damir Validžić





> DŽUNIJOR KUP <
Luka Rešetar

Edi Grbac Ninazihernadla
Tenchislava


grand priks

OO obići svakodnevno

staro i starije